- Načini plaćanja

Internet bankarstvo

Pouzećem

- Internet bankarstvo

Na kraju narudžbe, sustav će generirati iznos za uplatu i ponuditi Vam izbo načina plaćanja. U polju Poziv na broj molimo Vas da unesete broj narudžbe. Također, molimo Vas da u opisu plaćanja navedete broj narudžbe.

Narudžba se obrađuje tek kada je uplata vidljiva na našem računu. Od trenutka kada je uplata vidljiva, Vaša narudžba kreće u proizvodnju i bit će Vam dostavljena. Također, poslat ćemo Vam i račun za narudžbu.

- Plaćanje Karticom

Prihvaćamo kreditne kartice putem Stripe plaćanja. Stripe je sigurna i pouzdana platforma za online plaćanja koja pruža visoku razinu sigurnosti i zaštite Vaših financijskih podataka.

Prilikom odabira plaćanja kreditnom karticom, bit ćete preusmjereni na sigurnu stranicu za upis podataka o kartici. Nakon što unesete sve podatke, transakcija će se odmah obraditi i potvrditi.

Molimo Vas da obratite pažnju na točnost podataka koje unosite, kako bi plaćanje proteklo bez poteškoća.

Nakon što se transakcija uspješno obavi, bit ćete obaviješteni o uspješnoj uplati putem e-mail poruke, a Vaša narudžba će biti odmah obrađena i poslana na Vašu adresu.

- Pouzeće

Omogućujemo Vam plaćanje pouzećem, što znači da plaćate tek kada Vam narudžba bude dostavljena na željenu adresu. Ovaj način plaćanja nema dodatnih troškova.

Vaša narudžba će biti obrađena i poslana čim ju zaprimimo, a plaćanje ćete izvršiti prilikom preuzimanja paketa od dostavljača. Molimo Vas da osigurate dostupnost na adresi koju ste naveli za dostavu.

Nakon što se narudžba obrađena i poslana, dobit ćete obavijest putem e-maila ili SMS poruke o vremenu dostave. Ukoliko niste dostupni na adresi prilikom isporuke, dostavljač će Vas obavijestiti o mogućnosti ponovne isporuke ili o tome gdje možete preuzeti svoju narudžbu.