- Osnovni podatci

  • Abbazia Art Media j.d.o.o.
  • Primorska 31, Ika
  • OIB: 09077116810
  • MB: 05646634 
  • info@kodjezikaprirode.com

- 1. Uvodne odredbe

Uvjeti poslovanja web trgovine Kod Jezika Prirode (u daljnjem tekstu: Web trgovina) odnose se na korištenje i kupnju proizvoda putem Web trgovine od strane fizičkih i pravnih osoba (u daljnjem tekstu: Kupac). Web trgovinu posluje jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za usluge Abbazia Art Media j.d.o.o., sa sjedištem u Iki, Primorska 31, 51414, Croatia, OIB: 09077116810, MB: 05646634, IBAN: HR0424020061101117281, Erste&Steiermärkische bank d.d., email: info@kodjezikaprirode.com (u daljnjem tekstu: Prodavatelj).

- 2. Prihvatljivost uvjeta poslovanja

Korištenjem Web trgovine, Kupac se slaže s uvjetima poslovanja navedenim u ovom tekstu. Kupac se obvezuje pridržavati svih pravila i uvjeta navedenih u ovom tekstu prilikom korištenja Web trgovine.

- 3. Postupak Kupovine

Kupac proizvode naručuje putem Web trgovine. Nakon što odabere željene proizvode, Kupac će biti preusmjeren na stranicu za potvrdu narudžbe. Ukoliko kupac želi nastaviti s narudžbom, potrebno je popuniti obrazac s podacima za dostavu i odabrati način plaćanja. Kupac će nakon toga dobiti obavijest putem e-maila ili SMS poruke o uspješnoj narudžbi.

- 4. Cijene Proizvoda i način plaćanja

Sve cijene proizvoda na Web trgovini su izražene u eurima kunama (EUR) i uključuju PDV. Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda i bit će dodani prilikom naplate narudžbe. Kupac može birati između nekoliko načina plaćanja, uključujući bankovni transfer, kreditne kartice i plaćanje pouzećem.

- 5. Dostava proizvoda

Nakon uspješno potvrđene narudžbe, Prodavatelj će dostaviti proizvode na adresu navedenu u narudžbi. Troškovi dostave bit će naplaćeni prema važećem cjeniku dostave. Prodavatelj će Kupca obavijestiti o vremenu dostave putem e-maila ili SMS poruke.

- 6. Povjerljivost podataka

Svi osobni podaci koje Kupac unese prilikom kupnje na Web trgovini bit će pohranjeni i obrađivani u skladu s važećim zakonima o zaštiti osobnih podataka. Podaci će se koristiti isključivo u svrhu ispunjavanja narudžbi, pružanja podrške kupcima i poboljšanja usluge. Osobni podaci neće se ustupati trećim osobama osim u slučajevima kada to zahtijeva zakon ili se podaci moraju podijeliti s pružateljima usluga u svrhu isporuke proizvoda ili naplate transakcije. Kupac ima pravo u svakom trenutku zatražiti uvid u svoje osobne podatke te njihovo brisanje ili ispravljanje.

Osim toga, web trgovina Kod Jezika Prirode se obvezuje poštovati privatnost svojih kupaca i korisnika web stranice te obrađivati osobne podatke u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR). Kupac prihvaćanjem ovih uvjeta poslovanja potvrđuje da je upoznat s pravilima korištenja web stranice te da će se pridržavati svih uvjeta i pravila navedenih u uvjetima poslovanja. Sve eventualne sporove koji bi mogli nastati u vezi s korištenjem web trgovine Kod Jezika Prirode stranke će nastojati riješiti mirnim putem, a ukoliko to ne bude moguće, nadležan sud je sud u Rijeci.

Za sva pitanja, nejasnoće i informacije u vezi s poslovanjem web trgovine Kod Jezika Prirode kupci se mogu obratiti putem navedene e-mail adrese info@kodjezikaprirode.com.